Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Toszkán saláta

Megnézte: 2920
Fő számára: 6 személyre
Elkészítési idő: 45 perc
Kategória: Salátaételek

Hozzávalók:

- 80 dkg burgonya
- 6 olajos szardella (ajóka)
- 12,5 dkg (konzerv) aszalt paradicsom
- 5 bazsalikomlevél
- 1 kávéskanál (konzerv) kapribogyó
- 6 apró hagyma
- 1 evõkanál fehérborecet
- 3 evõkanál olaj
- õrölt bors
- só

Elkészítés:

A burgonyákat megmossuk, és sós vízben puhára fõzzük. A szardellákat és a paradicsomokat lecsöpögtetjük, majd nagyobb darabokra, a bazsalikomleveleket apróra vágjuk. A kapribogyókat lecsöpögtetjük. A hagymákat apróra vágjuk. Mély tálban simára keverjük az ecetet, a kaprit, a bazsalikomot, és sóval, borssal fûszerezzük. Folyamatosan keverve hozzáadjuk az olajat. A burgonyát meghámozzuk, langyosra hûtjük, majd felkarikázzuk. A tálba öntjük, belekeverjük a paradicsomot, a szardellát, a hagymát, és óvatosan összeforgatjuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.