Elkészítés:
A fagyott pizzát kb.15 percig szobahõmérsékleten hagyjuk kiengedni, majd olajjal kikent sütõlapra tesszük. A zöldborsót 5 percig enyhén sós, forró vízben fõzzük, majd lecsöpögtetjük, és hûlni hagyjuk. A tonhalat lecsöpögtetjük, villával összetörjük, de ne legyen nagyon pépes. A bébi kukoricát is lecsöpögtetjük, és kettévágjuk. Összekeverjük a paradicsomszószt, a fokhagymaport, az oreganót, megsózzuk, megborsozzuk, majd a pizzára kenjük. Egyenletesen elosztjuk rajta a kukoricát, a tonhalat és a zöldborsót. Rászórjuk a reszelt mozzarellát, sózzuk, borsozzuk, néhány csepp olívaolajjal megöntözzük, és forró sütõben 10-15 percig sütjük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.