Elkészítés:
Az olvasztott vajban futtassuk meg az apróra vágott hagymát, szórjuk bele a kisebb darabokra aprított sárgarépát, karfiolt, brokkolit, és jól pirítsuk össze. Szórjuk meg a liszttel, keverjük össze, és öntsük fel annyi vízzel, hogy három ujjnyira ellepje. Közepes tûzön fõzzük puhára, közben ízesítsük sóval, borssal, aprított petrezselyemmel. A megfõtt levest turmixoljuk krémesre, és forraljuk fel. Kevés forró lével keverjük el a tejszínt, öntsük a levesbe, és szükség szerint sózzuk, borsozzuk meg. A levesbetéthez a megtisztított, kisebb kockákra vágott sütõtököt a forró vajban pirítsuk meg, és fûszerezzük sóval, borssal, petrezselyemmel. Szedjük csészékbe a levest, kanalazzuk rá a pirított sütõtökkockákat, és szórjuk meg petrezselyemmel.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.