Elkészítés:
Másfél liter vizet forralunk, és feloldjuk benne a leveskockát, majd félretesszük. A póréhagymát felkarikázzuk, a zeller ágait levágjuk, jól megmossuk, és karikákra vágjuk, a brokkolit leöblítjük, és kis rózsákra szedjük. Az így elõkészített zöldségeket fazékba tesszük, 2 evõkanál olajban megpároljuk, megszórjuk finomra vágott petrezselyemmel, felöntjük a zöldséglevessel, megsózzuk, borsozzuk, lassan felforraljuk, majd még 30 percig gyöngyöztetve fõzzük. Beletesszük a leöblített, és jól lecsöpögtetett spenótleveleket, meghintjük szerecsendióval, és még 3 percig kislángon fõzzük. A zöldségeket elosztjuk a tányérokon, majd rámerjük a levest, és mindegyikre néhány sajtforgácsot teszünk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.