Elkészítés:
Ha friss fûszert használunk, megmossuk, lerázzuk róluk a vizet, apróra vágjuk (1-1 evõkanálnyira lesz szükségünk). A hagymát és a gombát felaprítjuk. Az egészet a vajjal simára turmixoljuk, belekeverjük a citromlét, a friss vagy szárított fûszereket, végül a tejfölt. A csirke bõrét a kezünkkel fellazítjuk, de vigyázzunk, ne szakítsuk el. A tölteléket szorosan a bõr alá nyomkodjuk, a csirkét kívül sóval és borssal meghintjük, és forró sütõben megsütjük, a levével idõnként meglocsoljuk. Az apró hagymákat a vajban üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a zöldborsót és az apró darabokra tépkedett salátaleveleket. Vízzel felengedjük, sóval, borssal ízesítjük, majd lefedjük, és készre fõzzük. A csirke mellé tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.