Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Székely lecsó

Megnézte: 2868
Fő számára: 8 személyre
Elkészítési idő: 55 perc
Kategória: Zöldségesételek

Hozzávalók:

60 dkg zöldpaprika
30 dkg paradicsom
2 doboz (130 gr-os konzerv) tavaszi vagdalt
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
kevés olaj
pirospaprika
õrölt bors

Elkészítés:

A finomra vágott hagymát az olajban megfonnyasztjuk. Megszórjuk pirospaprikával, majd beletesszük a karikákra vágott paprikát, a zúzott fokhagymát és a feldarabolt tavaszi vagdaltat. Sóval, borssal ízesítjük, és fedõ alatt pároljuk. Amikor a paprika már majdnem puha, beletesszük a meghámozott, apró kockákra vágott paradicsomot, és fedõ nélkül puhára pároljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.