Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Cseréptálban sült sajtos kenyér

Megnézte: 3027
Fő számára: 6 személyre
Elkészítési idő:
Kategória: Előételek

Hozzávalók:

- 4 1/2 csésze liszt
- 1 tasak élesztő
- 1 tk. cukor
- 1 tk. só
- őrölt fekete bors
- 3 ek. olaj
- 1 csésze meleg víz
- 23 dkg cheddar sajz
- 1 tojássárgája
- 1 ek. víz

Elkészítés:

Egy tálban alaposan összegyúrjuk a 4 csésze lisztet az élesztővel, a cukorral, a sóval, az olajjal és a vízzel, majd addig pihentetjük, amíg kétszeresére kel. Ezután a maradék liszten kisodorjuk, megszórjuk az időközben felkockázott sajttal, jól meggyúrjuk, majd négy részre osztjuk, és előkészített cseréptálakba tesszük. A tészta tetejébe is sajtdarabokat nyomkodunk, majd az összeset sütőbe tesszük, és kb. háromnegyed óra alatt készre sütjük őket.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.