Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Sütõben sült lecsó

Megnézte: 2325
Fő számára: 8 személyre
Elkészítési idő: 100 perc
Kategória: Zöldségesételek

Hozzávalók:

- 80-80 dkg zöldpaprika és paradicsom
- 50 dkg burgonya
- 3 fej vöröshagyma
- 18 dkg kolozsvári szalonna
- 2 pár virsli
- 4 evõkanál olaj
- pirospaprika
- õrölt bors
- só

Elkészítés:

Az olajban megpirítjuk a karikákra vágott hagymát, és meghintjük pirospaprikával. Beletesszük a darabokra vágott paradicsomot, a felkarikázott paprikát, és sóval, borssal ízesítjük. A héjában fõtt burgonyát meghámozzuk, felszeleteljük, és a virslit is felkarikázzuk. Egy tûzálló tálat kikenünk a lecsó levével. Az aljára egy sor burgonyaszeletet, arra egy sor lecsót és pár szelet virslit teszünk. A rétegezést addig ismételjük, amíg az alapanyagok elfogynak.A tetejét beborítjuk szalonnaszeletekkel, és forró sütõben 30 percig sütjük. Nagyobb kockákra vágva, forrón tálaljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.