Elkészítés:
A pulykacombot vágjuk félbe, majd a húst hosszában vágjuk be a bõréig, és sózzuk, borsozzuk meg. A felszeletelt fokhagymát meg a zsályát tegyük a húsvágatba, és kötözõzsineggel szorosan kötözzük össze. Kenjük meg a mustáros mézzel, és a forró olajban minden oldalukat pirítsuk meg, utána fektessük tepsibe, öntsük rá a sült zsírt meg a zöldséglevest. Takarjuk le alufóliával, és 190 °C-os sütõben pároljuk puhára. Vegyük le a fóliát, és a pulykacombokat süssük pirosra. A körethez a cukkinikat reszeljük tálba, sózzuk meg, keverjük össze, pár percig hagyjuk állni, majd nyomkodjuk ki a levét. Ezután adjuk hozzá a beáztatott és kinyomkodott zsemlét, a tojásokat, a zúzott fokhagymát, a borsot, és a petrezselymet. Ha kell sózzuk meg, és annyi zsemlemorzsát szórjunk bele, hogy könnyen gyúrható masszát kapjunk. Vizes kézzel formázzunk belõle nagyobb fasírtokat, és a forró olajban süssük pirosra. A visszamaradt szaftot forraljuk fel, a kevés hideg vízzel elkevert keményítõvel sûrítsük be, és húzzuk le a tûzrõl. Tálaláskor a félbevágott cukkinifasírtokat és a pulykacombszeleteket locsoljuk körbe a szaftjával.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.