Elkészítés:
A kacsamellek bõrét átlósan vagdossuk be a húsig, szórjuk meg sóval, borssal, locsoljuk meg a Worchester-szósszal, és kenjük be zúzott fokhagymával. 1-2 órára tegyük a hûtõbe pácolódni. A körethez a meghámozott krumplit vágjuk nagyobb darabokra, sós vízben fõzzük meg, szûrjük le, törjük össze, és hûtsük ki. Tegyük keverõtálba, és a liszttel, a tojásokkal, sóval, borssal gyúrjuk egynemû tésztává. A forró vajban futtassuk meg a petrezselymet, majd a negyedrészében forgassuk meg a kelbimbót. A burgonyatésztát lisztezett gyúródeszkán nyújtsuk fél centi vastagra, majd vágjuk 8x8 centis kockákra. Egy-egy kelbimbót tegyünk a közepükre, és a sarkainál összefogva nyomjuk össze. Lisztes kézzel gömbölygessük meg, és sós vízben fõzzük ki. Amikor megfõttek a gombócok, szûrjük le, és forgassuk meg a petrezselymes vajban. A pácolt kacsamelleket bõrös felükkel lefelé téve, forró serpenyõben pirítsuk meg, majd tegyük tepsibe, és 190 °C-os sütõben süssük meg. Tálaláskor a kelbimbóval töltött burgonyagombócokat és a szeletelt kacsamellet locsoljuk körbe a pecsenyeszafttal.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.