Elkészítés:
Elõször az öntetet készítjük el. A citromokat jól megmossuk, a héjukat leszedjük, és felaprítjuk, a levüket kinyomjuk. Egy tálkában összekeverjük a citromlevet és a héjat a szójaszósszal, az olívaolajjal, a gyömbérrel és a chilivel. Sózzuk, borsozzuk, és félretesszük. A húst vékony csíkokra vágjuk, és serpenyõben vagy wokban, forró olajban átsütjük. Ráöntjük a szósz felét, és összekeverjük. A paprikát félbevágjuk, kimagozzuk, a húsát vékony csíkokra vágjuk. A maradék szószt tálba öntjük, belekeverjük a reszelt sárgarépát, a káposztát és a paprikacsíkokat. A zöldségeket tányérokra adagoljuk, és mindegyikre egy-egy adag húst is teszünk. Jól lehûtve tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.