Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Steak vörösborban

Megnézte: 2249
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő:
Kategória: Húsételek

Hozzávalók:

- 750g marhahátszín szelet
- 250ml minőségi vörösbor
- 2 teásknál fokhagymás só
- 1 evőkanál szárított oregánólevél
- őrölt fekete bors

Elkészítés:

A zsiradékot vágjuk le a húsról. Az oregánót, a sót, a bort és a borsot keverjük össze. Egy lapos nem fémből készült edénybe fektessük a hátszín szeleteket. A pácot öntsük rá. Forgassuk meg a pácban alaposan és legalább 3 órára lefedve tegyük a hűtőbe.
Barbecue-tálon, ami vékonyan meg van olajozva 3-4 percig süssük a húsok mind két oldalát. A páccal sűrűn kenegessük meg.

Tipp:
Az ecsetünk készüljön valódi szőrből, mert a nejlonszőrök a forróságtól megolvadhatnak.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.