Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Sült borjúszelet laskagombával

Megnézte: 2265
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 40 perc
Kategória: Húsételek

Hozzávalók:

- 4 szelet borjúhús
- 20 dkg laskagomba
- 1 kávéskanál színes bors (durvára tört)
- 1 evõkanál snidling (apróra vágott)
- 1 evõkanál petrezselyem (apróra vágott)
- 1 evõkanál zsálya (apróra vágott)
- grill fûszerkeverék
- 10 dkg libazsír
- só

Elkészítés:

A borsot, a sót, a petrezselymet, a snidlinget, a zsályát és a nagyon apróra vágott gombát mély tálban összekeverjük, négyfelé osztjuk, és 2-2 zsírpapírt teszünk rá. Ezek közepére osztjuk a zsiradékot úgy, hogy a széleken mindenhol 3 cm-es távolság maradjon, erre tesszük a hússzeleteket, megszórjuk grill fûszerkeverékkel, majd, mint egy szaloncukrot, összehajtjuk a papírcsomagokat, és a végeknél megcsavarjuk. Alufóliából 4 darab háromszög alakú darabot vágunk, erre tesszük a csomagokat, és 20 percig grillezzük. Tálalás elõtt 2 percig állni hagyjuk, és a zsírpapírt eltávolítjuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.