Elkészítés:
A borsot, a sót, a petrezselymet, a snidlinget, a zsályát és a nagyon apróra vágott gombát mély tálban összekeverjük, négyfelé osztjuk, és 2-2 zsírpapírt teszünk rá. Ezek közepére osztjuk a zsiradékot úgy, hogy a széleken mindenhol 3 cm-es távolság maradjon, erre tesszük a hússzeleteket, megszórjuk grill fûszerkeverékkel, majd, mint egy szaloncukrot, összehajtjuk a papírcsomagokat, és a végeknél megcsavarjuk. Alufóliából 4 darab háromszög alakú darabot vágunk, erre tesszük a csomagokat, és 20 percig grillezzük. Tálalás elõtt 2 percig állni hagyjuk, és a zsírpapírt eltávolítjuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.