Elkészítés:
A spenótot a vajban krémesre pároljuk, míg a levét elfövi. Sóval, borssal ízesítjük, belekeverjük a zúzott fokhagymát, és kislángon összefõzzük. A tésztát sós vízben kifõzzük. A szalonnát apróra vágjuk, teflonban megpirítjuk, majd zsírpapírra szedjük. A zsiradékot a tejszínnel meg a paprika felével összekeverjük, és sóval, borssal ízesítjük. Addig pároljuk, míg az egész a harmadára sûrûsödik. A tûzrõl levéve hozzákeverjük a tojássárgáját, majd a tûzre visszatéve kevergetve sûrûre fõzzük. (Vigyázzunk, nehogy a tojás rántottaszerûre süljön!) A maradék paprikát, a snidlinget és a szalonnát is hozzáadjuk. A makarónit és a spenótot salátástálba öntjük, a szósszal meglocsoljuk, és összekeverjük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.