Elkészítés:
A tarját sütõpapírba csomagoljuk, meleg sütõben, rácson megsütjük, és kihûtjük. A paprikákat gõzben 15 percig pároljuk, majd mûanyag zacskóba tesszük, és 10 percig állni hagyjuk. A zacskóból kivesszük, meghámozzuk, magjaikat kikaparjuk, húsukat vékonyan felszeleteljük. A spagettit sós vízben kifõzzük. A zsázsát, a spenótot és a hagymát apróra vágjuk. Az olajat simára keverjük a joghurttal, a köménnyel és az ecettel, majd sóval, borssal ízesítjük. A spagettit összekeverjük a petrezselyemmel, a spenóttal, a hagymával, és a paprikával. Az ecetes szósszal meglocsoljuk, és tányérokra adagoljuk. A tarját a tetejére aprózzuk, erre szórjuk a kis darabokra vágott sajtot, és rögtön tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.