Elkészítés:
A húst csíkokra vágjuk, és egy nagy tálban jól elkeverjük a kukoricakeményítõvel. Hozzáadjuk a pác összes többi hozzávalóját, átforgatjuk, lefedjük, és 30 percre hûtõbe tesszük. A paprikákat kicsumázzuk, csíkokra vágjuk. A mártás hozzávalóit összekeverjük, és félretesszük. A tojást hozzákeverjük a pácolódó húshoz. Mély tányérba kukoricakeményítõt hintünk, megforgatjuk benne a lecsöpögtetett húst, majd kiszedjük, tepsibe terítjük, és letakarva a forró sütõbe tesszük. A visszamaradt olajat wokban felforrósítjuk, és nagylángon, néhány perc alatt átsütjük a paprikát, az ananászt, a feldarabolt hagymát és a zúzott fokhagymát, majd 1 dl vizet öntünk rá, és felforraljuk. Ráöntjük a mártást, jól összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. Kivesszük a húst a sütõbõl, összevegyítjük a zöldségekkel, és azonnal tálaljuk. Rizsköretet, tésztát és burgonyapürét is kínálhatunk mellé.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.