Elkészítés:
A mogyoróhagymákat sós vízben blansírozzuk (5 percig fõzzük). A zsályát apróra vágjuk. A hagymába szúrjuk a szegfûszegeket. Mély lábasban, a vajban aranyszínûre sütjük a húst, majd sóval, borssal meghintjük. Hozzáadjuk a szegfûszeges hagymát, a petrezselymet és a zellerlevelet. Felöntjük a húslevessel, és lefedve, kislángon 15 percig pároljuk. Az almákat meghámozzuk, magházukat kivájjuk, negyedekre szeleteljük, és a mogyoróhagymához adjuk. Lefedve puhára pároljuk. Amikor kész, mindkét edénybõl a darabokat tálra tesszük, a kétféle zsiradékot összeöntjük, és felforraljuk. Hozzáadjuk a citromlét, a tejszínt, és sûrûre fõzzük. Állandóan kevergetve beledolgozzuk a tojássárgáját és a zsályát. A kivett darabokat visszatesszük a lábasba, és összeforraljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.