Elkészítés:
A 2,5 dl tejszínhez adjuk a curryt, a zúzott fokhagymát, és sóval, borssal ízesítjük. A kenyér héját levágjuk, a kenyérbelet felkockázzuk, és teflonban, a vajban megpirítjuk. A sütõtököt is kockákra vágjuk. Kivajazott jénai vagy agyagedénybe rétegezzük a tököt, a kenyeret, a reszelt sajtot és 2-2 evõkanál tejszínt. Minden réteget megsózunk, és megborsozunk. A forma háromnegyedéig folytatjuk a rétegezést, és a tejszínnel fejezzük be. 2 réteg alufóliával lefedjük, és közepes hõmérsékletû sütõben megsütjük. Amikor kész, az alufóliát levesszük, 1 dl tejszínnel meglocsoljuk, a maradék reszelt sajttal megszórjuk, és aranyszínûre grillezzük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.