Elkészítés:
A marináló mártáshoz az ecetet és a vizet összekeverjük, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, 3 gerezd fokhagymát, a petrezselymet, a zellerlevelet, a rozmaringot, majd sóval, borssal ízesítjük. Felforraljuk, és kihûtjük. A húst a maradék fokhagymával megtûzdeljük, majd a mártásba tesszük. Másnapig állni hagyjuk, majd lecsöpögtetjük, szárazra töröljük, a vajjal bekenjük, és forró sütõben pirosra sütjük. Sütés közben a saját levével idõnként locsolgatjuk. Az uborkákat felkarikázzuk, sós vízben puhára fõzzük, lecsöpögtetjük, és sütõlapra tesszük. A tojásokat a sajt háromnegyedével felverjük, sóval, borssal ízesítjük, és az uborkára öntjük. A maradék sajttal megszórjuk, és forró sütõben készre sütjük. A felszeletelt hús mellé tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.