Elkészítés:
A konyhakész kacsát bedörzsöljük a sóval, borssal, majoránnával, majd megtöltjük 2 felkockázott alma húsával, és összetűzzük. A kacsát egy tepsibe tesszük, mellészórjuk a felszeletelt hagymát és fokhagymát, majd aláöntjük a bort, és sütőben készre pároljuk. Eközben elkészítjük a palacsintatésztát, és egy órát állni hagyjuk. A káposztát felaprózzuk, sózzuk, borsozzuk, cukrozzuk, majd az olajban megpirítjuk, és összekeverjük a felaprózott petrezselyemmel. Az egészet a tésztába keverjük, és kb. 10 palacsintát sütünk ki belőle. A palacsintákat felgöngyöljük, majd így felszeleteljük, és egy tálra rakjuk a sült kacsa mellé. Végül a maradék almával és petrezselyemmel díszítjük, és már kínálhatjuk is.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.