Elkészítés:
A rókagombát vágjuk apróra, és a finomra vágott hagymával, sóval, borssal pirítsuk meg. Üssük rá a tojást, és kevergetve süssük meg. A csirkecombokat csontozzuk ki, enyhén klopfoljuk ki, sózzuk meg, és tegyük alufóliára. Az egyik felére töltsük a gombát. A fólia segítségével göngyöljük fel, a két végét jól megcsavarva formázzunk rudacskát belõle. Bõ, 160 °C-os olajban 5-6 percig süssük, majd óvatosan bontsuk ki, és kevés olajban, serpenyõben süssük ropogósra.Közben a meghámozott burgonyát kislyukú reszelõn reszeljük le, keverjük hozzá a lisztet, a darált diót, a tojásokat, a tejfölt és sót, borsot. Jól gyúrjuk össze, és palacsintasütõben süssünk belõle lepénykéket.Tálaláskor a lepénykéket szórjuk meg reszelt sajttal. Mindenképpen erõs, intenzív ízû sajtot használjunk! Tálalhatunk hozzá vajas zöldköretet is.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.