Elkészítés:
A rizst sós vízben puhára fõzzük, majd lecsöpögtetjük. A kukoricákat lecsöpögtetjük. A tojásokat kettévágjuk, a sárgájukat félretesszük, a fehérjét apróra vágjuk. A rizst a kétféle kukoricát, a tojásfehérjét, a mazsolát, az ananászt és a grépfrútot mély tálba öntjük. A mártáshoz a hozzávalókat simára keverjük, majd sóval, borssal ízesítjük, a salátára öntjük, és összekeverjük. Folpackkal lefedjük, és 2 órára hûtõbe tesszük. A mogyorót teflon serpenyõben megpirítjuk. A sonkát vékonyan felszeleteljük. Tálaláskor a salátát még egyszer megkeverjük, a tojássárgákat szitán áttörjük, a saláta tetejére szórjuk, végül a mogyoróval és a sonkával megszórjuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.