Elkészítés:
A pontyot megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk és a maradékot félretesszük. A halhúst bevágjuk és felszeleteljük, pirospaprikával, csípős Piros Arannyal és sóval alaposan bedörzsöljük, egy órára állni hagyjuk.
A halmaradékokat felengedjük 1 liter vízzel, főzni kezdjük és hozzáadjuk a felkarikázott hagymát, feldarabolt burgonyát. sóval ízesítjük és kissé lefedve 1,5 óráig főzzük. Ezután jól átpasszírozzuk, majd újra feltesszük a lángra. Ekkor adjuk hozzá a babérlevelet, a citrom levét és a halszeleteket. sóval, cseresznyepaprikával ízesítjük és végül hozzákeverjük a tejfölt még néhány percig főzve.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.