Elkészítés:
A pórékat megtisztítjuk, 2 cm-es szeletekre vágjuk, és sós vízben puhára fõzzük. Hideg vízzel leöblítjük, és konyhai papírtörlõn leitatjuk róluk a nedvességet. A burgonyákat sós vízben puhára fõzzük, meghámozzuk, majd felkockázzuk. A kukoricát lecsöpögtetjük. A paradicsomokat kettévágjuk, belsejüket kikaparjuk, majd húsukat összezúzzuk. A sonkát felkockázzuk. Mély tálban simára keverjük a zúzott fokhagymát a citromlével, sóval, borssal ízesítjük, majd lassanként beledolgozzuk az olajat. Beleforgatjuk a burgonyát, a még langyos pórét, a kukoricát, a paradicsomot és a sonkát. A snidlinggel megszórva, azonnal tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.