Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Burgonya zöldborsóval

Megnézte: 2508
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 40 perc
Kategória: Zöldségesételek

Hozzávalók:

- 75 dkg burgonya
- 15 dkg zöldborsó
- 2 fej hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 ek. olaj
- 1 tk. mustármag
- 1 tk. friss reszelt gyömbér
- 1 tk. kurkuma
- 1/2 tk. csípős pirospaprika
- 1/2 tk. őrölt kömény
- só, bors
- 1,2 dl víz

Elkészítés:

A burgonyát meghámozzuk, és felkockázzuk. A mustármagot addig pirítjuk, amíg pattogni kezd. Hozzáöntjük az olajat, a felkarikázott hagymát, az összenyomott fokhagymát és a gyömbért. Folytonos keverés mellett puhára pároljuk. Fűszerekkel ízesítjük, majd hozzáadjuk a burgonyát. Ráöntjük a vizet, lefedjük, majd 15-20 percig főzzük. Utána hozzáadjuk a zöldborsót, és még 5 percig főzzük.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.