Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Saláta libamellel, rukolával és zsenge salátával

Megnézte: 2267
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő:
Kategória: Szárnyasételek

Hozzávalók:

- 8 fürjtojás
- 200 g zöldbab
- 1 avokádó
- 1 citrom
- 1 kis csomó újhagyma
- 1 csomó retek
- zsennge saláta- és borsmustárlevelek
- néhány szál metélőhagyma és tárkony
- 2 őszibarack
- 4 sárgabarack
- 8 szelet füstölt kacsa- vagy libamell
- 8 szelet szárított kacsa- vagy libamell

Elkészítés:

Főzzük 4 percig a tojásokat, majd pucoljuk meg és szeljük két részre. A zöldbabot sós vízben pároljuk körülbelül 5 percig.
Az avokádót pucoljuk meg, vágjuk félbe, magozzuk ki, kenjük be a citrommal és szeleteljük fel.
A többi hozzávalót is a megfelelő módon megtisztítjuk és felvágjuk, majd mindent egy tálba teszünk és megszórjuk a felvágott metélőhagymával és tárkonnyal.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.