Elkészítés:
Az egyik hagymát felkockázzuk, a másikba beleszúrjuk a szegfûszeget. A halat hosszú, vékony szeletekre vágjuk. A zellerszárat felkarikázzuk. A paradicsomokat meghámozzuk, és pépesre zúzzuk. 9 dl vizet felforralunk, és feloldjuk benne a leveskockákat. Az olajban az apróra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát, a zellerszárat és a halat gyakran kevergetve aranyszínûre sütjük, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a húslevest, a koriandert, a kakukkfüvet, a babérlevelet, a petrezselymet, a szegfûszeges hagymát, és sóval, borssal ízesítjük. Felforraljuk, és az elõzõ nap beáztatott lencsét is belekeverjük. Lefedve, kislángon addig fõzzük, míg a lencse puha lesz.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.