Elkészítés:
A húst kisebb darabokra vágva 1,5 dl olajban átforgatjuk, hogy minden oldalán fehér színt kapjon, majd egy tálba szedjük. Az apróra vágott hagymát kevés olajban megpároljuk, majd beletesszük a parapdicsomot, aztán a paprikát, végül az elõsütött húst. 1 dl vízben összekeverjük a leveskockákat, a gulyáskrémet, a ketchupot meg az ételízesítõt, és ráöntjük. Fedõ nélkül felforraljuk, majd takaréklángon kb. 1 órát fõzzük. A tarhonyát 1 dl olajban zsemleszínûre pirítjuk, majd felöntjük hideg vízzel, hogy két-három ujjnyira ellepje. Ételízesítõvel megszórjuk, és lassú tûzön, néha megkeverve, puhára pároljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.