Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Korzikai serpenyõs káposzta

Megnézte: 2347
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 40 perc
Kategória: Zöldségesételek

Hozzávalók:

- 1 kis fej káposzta
- 4 burgonya
- 2 sárgarépa
- 1 póréhagyma
- 12 dkg zöldborsó
- 25 dkg zöldbab
- 1 liter (2 leveskockából) zöldségleves
- 4 evõkanál olívaolaj
- 20 dkg keményebb kecskesajt
- õrölt bors
- só

Elkészítés:

A burgonyát és a répát meghámozzuk, felkockázzuk, illetve karikázzuk, a káposzta külsõ leveleit leszedjük, nagyobb darabokra vágjuk. A zöldségeket a forró levesbe tesszük, és 15 percig kislángon fõzzük. Beletesszük a darabokra vágott pórét, a zöldborsót és a zöldbabot, és további 5 percig fõzzük, közben sózzuk, borsozzuk. Levesestányérokba merjük, meglocsoljuk olívaolajjal, és megszórjuk durvára reszelt kecskesajttal.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.