Elkészítés:
Dolgozzuk össze a húst a felaprított hagymával, az enyhén felvert tojással és a melasszal. sóval, gyömbérrel, szerecsendióval és a szegfűborssal fűszerezzük.
A leveire szedett káposztát lobogó vízben 3 percig pároljuk, a képosztás vízből rakjunk el 2 decit. A levelekre kanalazzunk a masszából, göngyöljük fel és fogpiszkálóval rögzítsük.
A vajon süssük meg a tekercsek mindkét oldalát 3-4 perc alatt, majd helyezzük tűzálló tálba. A képosztás vízzel locsoljuk meg. Előmelegített sütőbe tegyük egy órára, ezután öntsük le a zaftját, amihez keverjünk tejet és kukoricakeményítőt. Főzzük fel, locsoljuk a káposztákra és negyed óra alatt készre sütjük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.