Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Kolbászos rakott kelbimbó

Megnézte: 4938
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 60 perc
Kategória: Zöldségesételek

Hozzávalók:

- 70 dkg (zöldséglevesben)forrázott kelbimbó
- 25 dkg füstölt kolbász
- fél dl olívaolaj
- 1 fej vöröshagyma
- zsemlemorzsa
- 4 dl tejföl
- 1 csokor petrezselyem
- õrölt bors
- só

Elkészítés:

A leforrázott kelbimbókat hosszában vágjuk félbe, és jól csepegtessük le. A forró olajban pirítsuk meg az apróra vágott hagymát, majd dobjuk rá az elõkészített kelbimbót és a felszeletelt kolbászt. 3-4 percig pirítsuk, majd öntsük egy kiolajozott, zsemlemorzsával beszórt tálba a kolbászos ragu felét. A tejfölt ízesítsük sóval, borssal, petrezselyemmel. A felét locsoljuk a ragura, majd fedjük be a másik adag raguval. Egyenletesen igazgassuk el, és locsoljuk rá a maradék fûszeres tejfölt. 180 °C-os sütõben süssük pirosra. Forrón, friss kenyérrel tálaljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.