Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Kétsajtos rizottó

Megnézte: 2330
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 45 perc
Kategória: Zöldségesételek

Hozzávalók:

- 30 dkg hosszú szemû rizs
- 1,25 liter marhahúsleves (leveskockából)
- 30 dkg csiperkegomba
- 10-10 dkg (fagyasztott) spenótpüré és vaj
- 5-5 dkg gorgonzola vagy márvány) sajt és reszelt parmezán sajt
- õrölt bors
- só

Elkészítés:

A rizst a húslevesben megfõzzük. A gombát megtisztítjuk, a nagyobb darabokat kettévágjuk, és a vajban félpuhára pároljuk. Hozzáadjuk a felengedett spenótot, és készre pároljuk. A kész rizshez keverjük a zöldséges masszát, és rámorzsoljuk a gorgonzolát. Borssal ízesítjük, a parmezánnal összekeverjük, és forrón tálaljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.