Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Vason sült sonkás gomba

Megnézte: 2314
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 20 perc
Kategória: Zöldségesételek

Hozzávalók:

- 1/2 kg közepes méretű sampinyongomba
- 3 kanálnyi olívaolaj
- 150 g jamón serrano (pácolt sonka)
- petrezselyem
- 1/2 citrom leve

Elkészítés:

Megtisztítjuk a gombákat és eltávolítjuk a szárát, csak a fejekre lesz most szükségünk. Ezeket alaposan átöblítjük és lecsöpögtetjük. A citrom levét rálocsoljuk, hogy ne színeződjenek el.
Hevíteni kezdjük az olajat, amiben takarékon pirítani kezdjük a gombafejeket.
A petrezselymet és a sonkát jól összedolgozzuk és a gombafejekbe kanalazzuk és így sütjük még egy pár percig.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.