Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Kuktás halászlé

Megnézte: 2634
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 50 perc
Kategória: Levesek

Hozzávalók:

- 2 nagy vöröshagyma
- 2 evők. zsír vagy 4 evők. olaj
- 1 evők. pirospaprika
- 50 dkg konyhakész apróhal (keszeg, törpeharcsa)
- só
- 1 paradicsom
- 1 csípős zöldpaprika
- 40 dkg harcsa- és pontyfilé vegyesen

Elkészítés:

Veszünk egy kuktát, felvágjuk a hagymát és a megolvadt zsírban üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a pirospaprikát és az apróhalat, majd ráöntünk 1,5 liter vizet. sóval ízesítjük. belerakjuk a paradicsomot és a paprikát is. Lefedve 20 percig főzzük, átpasszírozzuk, majd újra feltesszük a tűzre.
A felszeletelt és besózott halfiléket belerakjuk és még pár percig főzzük benne.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.