Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Házi sült burgonya ketchupos mártással

Megnézte: 3197
Fő számára: 2 személyre
Elkészítési idő: 40 perc
Kategória: Zöldségesételek

Hozzávalók:

- 8 burgonya
- 2 evõkanál olaj
- 1 kávéskanál kakukkfû
- 1 kávéskanál balzsamecet
- 1 dl ketchup
- 1 evõkanál õrölt koriander
- 1 evõkanál tengeri só
- csipetnyi chilipor
- õrölt bors
- só

Elkészítés:

A burgonyákat megmossuk, és hámozás nélkül, hosszában kettévágjuk. Mély tálban az olajat sóval, borssal, kakukkfûvel összedolgozzuk. Beleforgatjuk a burgonyákat, majd tepsibe rakjuk, és addig sütjük, míg kívül piros, belül puha lesz. Közben a ketchupot az ecettel és a korianderrel simára keverjük, és hûtõbe tesszük. A chilit a tengeri sóhoz keverjük. A kész burgonyát tálra tesszük, a fûszeres kethcuppal és a chilivel kínáljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.