Elkészítés:
A padlizsánt és a cukkinit vágjuk félujjnyi vastag szeletekre, a csiperkét cikkekre, a paradicsomot pedig szeletekre. A padlizsánt, a cukkinit meg a gombát külön-külön fûszerezzük sóval, borssal, petrezselyemmel, és a forró olajban fajtánként süssük meg. A rizst jól csepegtessük le. A felfújthoz a juhtúrót villával törjük össze, a tojássárgákkal és a tejföllel keverjük simára, ha kell sóval, borssal ízesítsük, és a kemény habbá vert tojásfehérjével lazítsuk. Egy kerek kõ- vagy agyagtepsit olajozzunk ki, és szórjuk be zsemlemorzsával. Az aljára tegyük a sült padlizsánt, arra a cukkinit, majd a habos massza egyik felét és a fõtt rizst. A következõ réteg a pirított gomba legyen, aztán a habos massza másik fele jön, végül a paradicsomszeletekkel zárjuk le a tetejét. 190 °C-os sütõben süssük pirosra, 10 percig pihentessük, majd cikkekre vágva tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.