Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Csirke San Marino módra

Megnézte: 3112
Fő számára: 6 személyre
Elkészítési idő: 100 perc
Kategória: Szárnyasételek

Hozzávalók:

- 1 csirke (kb. 1 1/2 kg)
- 1/4 csésze liszt
- 1 doboz (20 dkg) paradicsomszósz
- 1/3 csésze aszalt paradicsom
- 1 dl vörösbor
- 1 ek. reszelt citrom héja
- 20 dkg gomba
- 2 csésze olajban sült hagyma
- frissen főtt rizs vagy tészta

Elkészítés:

A csirkét alaposan megtisztítjuk, lebőrözzük és feldaraboljuk. Megszórjuk liszttel és egy edénybe tesszük. Keverjük hozzá a paradicsomszószt, az aszalt paradicsomot, a bort és a citrom héját. Helyezzünk rá fedőt és takarékon 4 órán át pároljuk. Ezután adjuk hozzá a felszeletelt gombát és a sült hagyma felét, majd pároljuk további 2 órán át. Rizzsel vagy tésztával kínáljuk, sült hagyma másik felével tálaláskor megszórjuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.