Elkészítés:
A wokban felforrósítjuk az olajat, és megfuttatjuk benne a felaprított hagymát. A sárgarépát felkarikázzuk, a fehérrépát és a zellert felkockázzuk, majd a hagymához adjuk. Pároljuk néhány percig, majd hozzáadjuk a pirospaprikát, és vizet öntünk hozzá. A burgonyát felkockázzuk, majd a babérlevéllel, sóval és vega-mixszel együtt a leveshez adjuk. Annyi vizet adunk hozzá, amennyi ellepi, majd a külön, szárazon megpirított hajdinát is beletesszük. A paradicsomot és paprikát karikákra vágjuk, majd hozzáadjuk a leveshez. Amikor a burgonya megpuhult, a liszt és egy kevés víz keverékével besűrítjük. Felaprított zellerzölddel tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.