Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Régi osztálytársait keresi? Tekintse meg Osztálytárs keresőnket!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/autosoldalak3/109.hu/modules/cikk/index.php on line 669


Mi is az a gél lakk?


A gél lakk nem is olyan régóta hódít hazánkban. A gél lakk nagy előnye, hogy nem kopik, nem pattogzik le és ha megfelelően van elkészítve nem válik fel. Viszont oldható és dúrva reszelések nélkül is eltávolítható. Akár 3-4 héten át is tökéletesen tartós tud maradni. További előnye, hogy sokkal keményebb felületet képez, mint a sima körömlakk, így a köröm növesztést is segíti.

Viszont fontos tudni, ha nagyon vékony és gyenge a körmöd akkor nem lesz feltétlen a legjobb választás számodra a gél lakk. Ilyenkor kérj a gél lakk alá porcelán, zselés vagy bármilyen köröm erősítést. Vagy válassz egy teljesen épített műkörmöt.

Ha a saját körmödnél nem szeretnél hosszabbat, akkor tökéletes választá lehet ez a fajta technika. Mivel ezzel körmöt hosszabbítani nem lehetséges. Viszont előnye, hogy mivel ez egy vékony, rugalmas, zselés réteg így képes követni a természetes köröm mozgását, de persze csak egy bizonyos határig.

Hogyan viseld és hogyan ne viseld?

Mint már említettem, a gél lakk rugalmas anyag, azonban van egy tűréshatára. Szóval ha erős külső behatás éri (például egy beakadás, ütés) akkor a gél lakk maga is megsérül. Tehát a legfontosabb, hogy lehetőségeidhez és életmódodhoz képest védd a körmeidet. És ha rendszeresen nagyobb igénybevételnek vannak kitéve a kezeid válassz rövidebb körmöket.

Mivel a gél lakk oldható anyag. A leoldásához tipleoldót szoktak használni, ami acetont tartalmaz. Viszont vannak a háztartásunkban olyan vegyszerek, amik kárt tudnak tenni a manikűrünkbe (például a zsíroldó). Mikor ilyen készítményeket használunk érdemes gumikeztűt húzni.

Otthon sose vágd le vagy reszeld meg a gél lakkozott körmödet. Hiszen körmösünk az elkészítés folyamán lezárja a szabad széleket. Így biztosítva a tökéletes tapadását és tartósságát a körmeinknek. Ha ezt reszeléssel, vágással, piszkálással, esetleg köröm rágással megsértjük könnyen felválhat vagy lepattoghat. Természetesen nem szándékosan is megsérthetjük manikűrünk épségét, például a körmünkkel való kapirgálássa. Ha tartós gél lakkozást szeretnél, kerüld az ilyesmit.

Forrás: https://flamingo-beauty.109.hu

Ezeket olvastad már?

Mire figyeljünk kerékpár vásárláskor...

Tévhitek nyílászáró választásnál

Arcus-Roll Csapágy Üzletház

Hogyan válasszunk örökzöldet?

Miért jó a Zet moduláris fém tetőlemez?

Ön is bosszankodott már azon...

Kertészeti Kis és Nagykereskedés Lavandart Kft

Miért ne lehetne Neked is gyönyörű SZEMÖLDÖKÖD?

TSM Kerámia

Tippek a praktikus és kényelmes fürdőszoba kialakításához...

A Lada történelmet írt...

Sorsfordító könyvek

Tetőfedés

Műanyag nyílászáró, ajtó, ablak Szolnok - Gealplast

Éttermi menük Szolnokon

Tudja melyek a háza leggyengébb pontjai?

VÁLLALKOZÓ VAGY? Szeretnél TÖBB VEVŐT az internet segítségével?

Panama Bútorbolt

Pihenjen Hévízen!

Így védd növényeidet a hideg téli időjárástól!

Betörés védelmi szempontok

Kopott a gumija?

Szőnyegek

Megdöbbentő összefüggés a GYÜMÖLCSÖK SZÍNE és az Ön SZERVEI között...

Számítástechnikai szaküzlet

Komplett Bőr és Cipőkellék Nyíregyháza

Tuti tippek fürdőszoba takarításhoz...

Ha ezt a 7 alapszabályt betartod PELENKÁZÁS közben, akkor...

Irodabútorok

Ingatlanügynökség