Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Régi osztálytársait keresi? Tekintse meg Osztálytárs keresőnket!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/autosoldalak3/109.hu/modules/cikk/index.php on line 669


TSM Kerámia


A TSM Kerámia előnyei:


 

 

TSM Kerámia bevonat hőszigetelő képességének szemléltetése:

A képen egy vasaló látható működés közben. Ez az eszköz szemlélteti a legjobban a termék hőszigetelő képességét. A vasaló bal oldalát a termékkel bevonták, így az csak + 40 ºC- os, tehát szabadon megérinthető, égési sérülést nem okoz, míg a jobb oldalát nem kezelték, így az +250 ºC- os, megérinthetetlen.



A TSM Kerámia bevonatot azért használják épületszigetelésre, mivel bizonyítást nyert, hogy ez a vékony bevonat felülmúlja azt a hőszigetelő képességet, amit a hagyományos (polisztirol,kőzetgyapot) szigetelőrendszerektől megszoktak, ráadásul a TSM Kerámiafedés nem csak hőszigetelő, hanem vízszigetelő is egyszerre. Az 1,6 mm vastag TSM Kerámia bevonat megközelítőleg 10 cm vastagságú kőzetgyapot szigetelésnek felel meg.

A TSM Kerámia bevonatot egy szibériai kutatóintézet fejlesztette ki, Oroszországban gyártják. A szerves kötőanyagot tartalmazó kültéri és beltéri vakolatok csoportjába tartozik, egy fehér színű szuszpenziós anyag, amely kiszáradás után elasztikus réteget alkot. Szerkezete levegővel töltött szilikon gyöngyökből, titán-oxidból és cinkből áll, mikroszkopikus méretű (0,03 - 0,08 mm), légüres (vákuum) belső terű kerámia.

 

A kezelt felületet megvédi a hőmérséklet-változástól, a nedvességtől, a csapadéktól, és a felszíni páralecsapódástól. Megkötés után ún. „lélegző”, még a sós víznek is ellenálló bevonatot képez. Mérések kimutatták, hogy visszaveri a sugárzó hőenergia 85%- át, ezáltal jelentősen csökkenti a fémszerkezetek termikus alakváltozását, visszaveri az UV sugárzást, illetve a látható fénysugárzást (magas frekvenciájú sugárzás) is. Ennek köszönhetően is jobb az egyéb megszokott „csomagoló hőszigetelőknél” mint a hab vagy az ásványgyapot. Azokon az épületeken, amelyeket ezzel az anyaggal fedtek be, télen nem alakultak ki jégcsapok, nyáron pedig nem „vezette" a jelentős napi hőmérséklet-ingadozásokat az épület vázára, ezáltal nem mozgatta azt. Használata védelmet nyújt a helységekben a kondenzvíz kialakulása ellen. Alkalmazása megelőzi a gombák és a penész megjelenését.

Felhordását követően változatlan marad az épület megjelenése, alkalmazásához nincs szükség külön engedélyek beszerzésére. „C” tűzvédelmi osztályba tartozik, veszélytelen anyag, nem táplálja az égést.

Szakkivitelező közreműködésével, illetve szakszerű betanítást követően levegő nélküli festékszóróval könnyen felvihető bármilyen felületre.


A TSM Kerámia előnyei összefoglalva:


Forrás: https://.109.hu

Ezeket olvastad már?

Néhány ártatlan tévedés, ami akár a látásába is kerülhet…

Fontos tudnivalók a HÁZTARTÁSI GÉPEK vásárlása előtt...

Autóvásárlás UTÁNI teendők!

A 109.hu akár 0Ft-ért megtalálhatóvá teszi weboldalát 3 millió oldalon keresztül!

Szellőztetés az ablakon át...

Ha Te is egy LADA büszke tulajdonosa vagy, akkor tudod, hogy miről beszélek...

Kopott a gumija?

Mire figyeljünk használt autó vásárlásakor?

Sok nő szenved tőle....

A szép sövény titka...........

Az elegancia a részletekben rejlik...

Rendezvénysátor bérlés

Megdöbbentő összefüggés a GYÜMÖLCSÖK SZÍNE és az Ön SZERVEI között...

Műszakira való felkészítés

B-Trend Munkaruházat

Bozsó Pékség

Így védd növényeidet a hideg téli időjárástól!

Apró hibák, amiket soha ne kövessen el szemüvegkeret vásárlásakor!

Egy gyors és hatékony módszer, amely azonnali eredményt ad!

Padlójelölő szalagok és padlójelölés

Ezért kerékpározz...

Mire figyeljünk kerékpár vásárláskor...

Dicséret az Autótolvajtól!!!

Ha el akarja kerülni, hogy a LAKÁSFELÚJÍTÁSA, akár évekig is elhúzódjon...

Mi az a Paleo?

Szőnyegek

VW Tiguan 2.0 TDI és VW Golf GTI 2.0 TSI DSG

Autóját megvásároljuk!

Ön is bosszankodott már azon...

Védjük növényeinket a hőségtől