Elkészítés:
Tegyük langyos vízbe a pacalt néhány percig, majd jól csöpögtessük le. A sóval és borssal megfűszerezett májat tegyük a pacalba, göngyöljük fel és egy sütőedényben előmelegített sütőben 1 óráig süssük.
A megpucolt krumplit és a zellert külön sós vízben pároljuk puhára.
Egy zöldségnyomóval passzírozzuk össze a krumplit, a zellert és a tojást, majd keverjük hozzá a tejszínt. Közben sóval és borssal fűszerezzük.
Az olajat dolgozzuk össze a tojással, sóval, borssal és facsarjuk rá a citromot.
A zöldségmasszát tegyük egy tálra, halmozzuk rá az endívialeveleket és locsoljuk rá a majonézt. Rakjuk rá a májat és dekoráljuk zsázsával.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.