Elkészítés:
A tojsokat szátválasztjuk. A fehérjébõl 8 dkg cukorral kemény habot verünk. A sárgákat összekeverjük a maradék cukorral és két kanál liszttel, elkeverjük, majd hozzáadjuk agesztenyepürét is. Összeöntjük a habbal és folyamatos kevergetéssel adagoljuk a maradék lisztet. Mikor jól elkevertük, beleöntjük egy elõkészített tortaformába, amit papírral béleltünk ki. Simitsuk egyenletesre a tetejét és tegyük sütõbe. Gyenge lángon süssük 40 percig. Fordításkor vigyázzunk, ne essen össze. Akkor jó, ha benyomva a tetejét visszaugrik. Borítsuk ki elõre lisztezett táblára, vízszintesen harmadoljuk el, de csak kihûlés után. Töltsük meg gesztenyés krémmel.Végül kenjük be az oldalát is vékonyan krémmel. Ha marad a krémbõl, töltsük zsacskóba és készítsünk a tetejére mintákat. A külsejét fondánnal is áthúzhatjuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.