Elkészítés:
Egy tálba szórjuk bele a lisztet, a sót és az élesztõt, majd a közepére készítsünk egy kis mélyedést. Ebbe az üregbe tesszük bele az olajat és a vizet, majd az egészbõl tésztát gyúrunk. liszttel megszórt deszkán 10 percig dagasztjuk, majd egy olajjal kikent tálban lefedve 60 percig keltetjük. Ezt követõen 8 kis pizzalapokat készítünk belõle. Egy serpenyõben pároljuk meg a fokhagymát és a paprikát kevés olajjal, majd ezt átöntjük egy turmixgépbe és a bazsalikommal, a balzsamecettel és a fûszerekkel simára mixeljük. Ezzel kenjük meg a tésztákat, majd befedjük õket sajttal, és meg is szórjuk még borssal. Elõmelegített sütõben, magas hõmérsékleten 10 perc alatt készre sütjük. Végül a rukkolával díszítjük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.