Elkészítés:
A lisztet összekeverjük az õrölt búzával, az élesztõvel, a vajjal, a sóval, a cukorral, a borssal és a tejjel. Kelesztés után kinyújtjuk a tésztát és olajozott sütõlapra helyezzük. Serpenyõben felmelegített olajon 5 percig sütjük az apróra vágott vöröshagymát, a felkockázott sonkát és szalonnát. A spenótot és a szerecsendiót megfõzzük, ízlésünk szerint citromlevet is tehetünk hozzá, ezután még 3 percig fõzzük. A spenótot rátesszük a pizzatésztára, rákerülnek a paradicsomszeletek, majd a sonkás ragu. Ha szükséges sóval, borssal és majorannával ízesíthetjük. Tetejére sajtot szórunk, és kb. 30 percig 220 fokra elõmelegített sütõben sütjük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.