Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Lappföldi Steak

Megnézte: 2399
Fő számára: 5 személyre
Elkészítési idő: 45perc
Kategória: Húsételek

Hozzávalók:

Bepácolom a hússzeleteket elötte egy nappal olajba.(borokabogyó, mustármag, fokhagyma, só, bors)
Készítek pár darab fa hasábot(keményfa), melynek a végét kihegyezek.
A fára \\\"felszegelem a hússzeletet úgy, hogy a hús fölé rakok egy fej hagymát és egy szelet szalonnát, hogy rálógjon a húsra.
A tábortûz köré beleverem a fákat a földbe úgy, hogy kifelédöljenek egy kicsit, hogy a szalonna rá tudjon csöpögni a húsra.
Kb 15perc múlva meg kell forditani a húst.

Elkészítés:

- 10 szelet marhahús,vagy sertés tarja is jó.
- fokhagyma
- vöröshagyma
- só, bors
- 10 szelet szalonna
- oliva olaj
- boroka bogyó mustármag

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.