Elkészítés:
A forró olajban futtassuk meg az apróra vágott hagymát, majd szórjuk bele a kisebb kockákra darabolt apróhúst, és süssük fehéredésig. Öntsük fel annyi vízzel, hogy háromnegyedig ellepje, majd fûszerezzük sóval, borssal, durvára vagdalt borókabogyóval, és fedõvel letakarva, háromnegyedig pároljuk meg. Ha közben besûrûsödik a szaftja, kevés vízzel pótoljuk. Adjuk hozzá a kisebb kockákra vágott répákat, a burgonyát, a csigatésztát, és öntsük fel annyi vízzel, hogy három-négy ujjnyira ellepje. Amikor felforrt, sóval, borssal ízesítsük, és közepes tûzön fõzzük készre. Mielõtt levesszük a tûzrõl, elõtte pár perccel szórjuk bele az apró kockákra darabolt paprikát, paradicsomot, és a felaprított zellerlevelet. A kész levest zellerlevéllel díszítve, forrón tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.