Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Vadas malacleves

Megnézte: 2673
Fő számára: 6 személyre
Elkészítési idő: 65 perc
Kategória: Levesek

Hozzávalók:

- 40 dkg malachús
- 1 szál sárgarépa
- fél darab zellergumó
- 2 evõkanál mustár
- 1 darab citrom
- 1,5 dl tejföl
- 1 evõkanál liszt
- olaj
- kapri
- babérlevél
- õrölt bors
- só

Elkészítés:

A póréhagymát vágjuk félbe, majd karikázzuk fel, és kevés olajban inkább csak fonnyasszuk meg, mint megpirítsuk. Szórjuk rá a kockákra vágott malachúst, sózzuk, borsozzuk meg, adjuk hozzá a mustárt, és pirítsuk meg. Öntsük fel vízzel, ízesítsük babérral, majd amikor a hús már félig jó, szórjuk bele a csíkokra vágott zöldségeket is. Fõzzük puhára, majd tejfölös habarással sûrítsük be. Tálalásnál citromkarikát és kapribogyót tehetünk hozzá.
Könnyen elkészíthetõ, olcsó, 60 perc
adag

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.