Elkészítés:
Csipet sóval verem a tojásfehérjét, majd a cukorral is, hogy szinte kemény legyen, ekkor hozzáadom az ecetet, keményítőt és 1-2 perc múlva megfelelő állagú lesz.
A feléből halmokat kanalazok sütőpapíros tepsibe és mindegyik közepébe mélyedés csinálok.
A gőz fölött olvasztott, kevergetve lehűtött csokit a mélyedésekbe csorgatom és a maradék habbal befedem a tetejüket.
Légkeverésen, 120 fokon sütöm 40 percet, majd zárt ajtónál, lekapcsolva szárítom 30 percet.
Utána nyitott sütőajtónál lehűtöm.
A zseléhez a málnát, ízlés szerint cukrozva, fahéjjal, narancshéjjal főzöm 10 percig, kis lángon, többször is átkeverve.
Szitán áttöröm, visszarakom a tűzre és a kevés vízben oldott keményítőt hozzáadom, 1-2 perc alatt kevergetve sűrítem.
A habcsókokat a málnazselével tálalom.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.