Elkészítés:
A rizst felöntjük a tejjel, hozzáadunk 5 evőkanál cukrot, és lassú tűzön, lefedve kb. 15 percig főzzük. Negyed óráig még pihentetjük.
A rebarbarát meghámozzuk, 1 cm-es darabokra vágjuk. Összekeverjük a keményítővel, 2 evőkanál cukorral és a fahéjjal.
A sütőt 200 °C-ra előmelegítjük. A tojások fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját kikeverjük 3 evőkanál cukorral és a vaníliás cukorral, majd adjuk hozzá a pudingport és a citromhéjat, és összeforgatjuk a tejberizzsel és a rebarbarával. Végül belekeverjük a tojáshabot, és kikent sütőtálba öntjük.
25 percig sütjük.
Közben a mártáshoz az epret megmossuk, megtisztítjuk, felét kettévágjuk, a maradékot péppé zúzzuk a porcukorral meg a likőrrel, belekeverjük a fél epreket, és kb 5 perc alatt összeforraljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.