Megnézte: 3651
Fő számára:
Elkészítési idő: 45 perc
Kategória: Húsételek
Megnézte: 3651
Fő számára:
Elkészítési idő: 45 perc
Kategória: Húsételek
8 szelet sertéskaraj
4 gerezd fokhagyma
16 zsályalevél
1 evőkanál mustár
2 evőkanál paradicsompüré
1,5 dl olívaolaj
só
őrölt bors
A karajszeleteket jó vékonyra kiklopfoljuk, majd mindkét oldalukat bekenjük sóval, borssal, zúzott fokhagymával és mustárral. Ezután az egyik oldalukon egyenletesen elosztjuk a paradicsompürét, a finomra vágott petrezselymet, zsályaleveleket és a húsokat szorosan felgöngyöljük.
4-4 hústekercset hosszú, előzőleg vízben áztatott hurkapálcikával összetűzzük, hogy ne essenek szét, meglocsoljuk az olajjal és 1 órára hűtőbe tesszük.
Grillrácson vagy teflon serpenyőben a bepácolódott húsok minden oldalát pirosra sütjük, és forrón tálaljuk. Köretet ízlés szerint készítünk hozzá.
Jó étvágyat!
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.